Wysłany: 19-01-2014, 13:01 Gdzie mogę skakać z radości? ;)
Jestem mega szczęśliwa, ponieważ mamy w domu świetną sunię:) Nigdy w życiu nie miałam jeszcze tak zrównoważonego szczenięcia! Młoda zachowuje się jak dorosły pies,oprócz załatwiania się w domu;) Nie podgryza dzieci,nie szarpie za nogawki,nie skacze na nie,nie jest w stosunku do nich nachalna. Nie szarpie zabawek i rzeczy,które leżą na podłodze-jak już weźmie i zostanie jej zwrócona uwaga odpuszcza. Nie nakręca się,nawet gdy dzieci zaczynają z nią wariować. Nie robi demolki,ma w nosie kable i kapcie. Jeśli czasem niechcący zahaczy ząbkiem dziecko i ono powie ałaj od razu odpuszcza(zdarza się może ze 2 razy na dzień,że dziecko powie ałaj).Jest pieszczochą,ale nie narzuca się. Jestem pod wielkim wrażeniem charakteru tej suni. Byłam przygotowana na przeżycia podobne jak z Korą i nawet w snach nie marzyłam o tak grzecznym szczeniaku! Moja córka mówi,że sunia to prawdziwa dama;)To jest chyba jak z moimi dziećmi-córka nie dawał mi żyć jako niemowlak,a syn był już zupełnie inny.
Cieszę się z Twojej radości, ale ona z tego co widzę ma dopiero 3 miesiące. Jeszcze wszystko przed Wami Niektórym psiakom program demolki włącza się w trakcie wymiany zębów, albo po. Oczywiście, życzę Wam aby ten obecny stan trwał jak najdłużej, ale bądź świadoma, że może się to wkrótce zmienić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum