Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: tenshii
28-01-2014, 09:59
Zbiórka funduszy na wesele - aukcja
Autor Wiadomość
petrelli 

Mój labrador: Raven
Pies urodził się:
Wysłany: 27-01-2014, 18:40   Zbiórka funduszy na wesele - aukcja

Cześć forumki :)

Sprawa nietypowa, ale liczę na wyrozumiałość bo to delikatna materia ^_^
Działam w dobrej wierze, więc mam nadzieję, że nie wyłapię bana :D Znajomy wystawił telefon na licytację na znanym portalu aukcyjnym... Nie byłoby tematu gdyby to nie była licytacja dość specyficzna... a, że cel jej jest jak najbardziej szczytny to warto na pewno pomóc :girl: Wszystkiego dowiecie się czytając opis aukcji bo ja nie umiem go streścić :D Kto może niech licytuje, kto nie może licytować niech poda linka dalej. W końcu gra toczy się o wysoką stawkę jaką jest w dalszej perspektywie podniesienie poziomu przyrostu naturalnego w naszym kraju :greedy: Jeśli moderator uzna to za spam czy coś to temat do skasowania, zrozumiem :shy: Liczę jednak na wyrozumiałość i za każdą formę wsparcia pięknie dziękuję w imieniu własnym i przyszłego Pana Młodego :matrix: Poczytajcie opis a wszystko stanie się jasne. Uśmiejecie się przy tym bez liku :D Historia w pełni prawdziwa :)

http://allegro.pl/zbieram...3919292326.html :heart:
Ostatnio zmieniony przez tenshii 28-01-2014, 09:58, w całości zmieniany 1 raz  

pado 

Mój labrador: Bari [*]
Pies urodził się:
10.12.2003- 11.06.2015

Mój labrador: Dejzi
Suczka urodziła się:
26.04.2009.

Mój labrador: Brego (Max Sodalis)
Pies urodził się:
16.03.2015.

Wysłany: 27-01-2014, 19:02   

Cudny pomysł :)

petrelli 

Pies urodził się:
Wysłany: 27-01-2014, 19:16   

No ja za każdym razem jak czytam ten opis to mam ubaw po pachy, ale od zainteresowanego wiem, że tak to właśnie mniej więcej wyglądało ;D Dlatego ze znajomymi chcemy mu pomóc najlepiej jak umiemy :) Panna Młoda o całej akcji nic nie wie i fajnie by było jakby telefon poszedł po dobrej cenie, wtedy miałaby niezłą niespodziankę jak już się dowie :-P

Karoola 

Mój labrador: Browni
Pies urodził się:
02.02.2003

Wysłany: 28-01-2014, 01:44   

petrelli, fantastyczna historia :haha: A Monika ma na imię Monika? Żeby nie było, jak historia niespodziewanie wskoczy na kwejka jakiegoś :-P

petrelli 

Pies urodził się:
Wysłany: 28-01-2014, 10:58   

O widzisz Karoola, słuszna uwaga :lookdown: Szkoda tylko, że o takiej konspiracji nie pomyśleliśmy ;D Nic to, nie ma sensu już nic zmieniać, może przed końcem aukcji się nie zorientuje :matrix: a jeśli już to chciałbym widzieć Jej minę w tym momencie :D

[ Dodano: 31-01-2014, 11:10 ]
Aukcja powoli wchodzi w decydującą faze. Zostały 4 dni do końca (koniec we wtorek, 4 luty, 23:50)
Na teraz licytuje 8 osób, najwyższa oferta: 900 zł.
Ale telefon jest wart więcej (w Kup Teraz schodzą po 1200-1300) także mamy nadzieję, że cena jeszcze urośnie :$ :papa:

Jeśli ktoś jeszcze mógłby jakoś pomóc to bardzo dziękuję. Niekoniecznie licytując, wystarczy na przykład, że polubicie licytacje na facebooku czy udostępnicie link do niej na swojej tablicy. Z góry ślicznie za to dziękuję ;*

Link w pierwszym poście, ale na wszelki wypadek podaje jeszcze raz: http://allegro.pl/zbieram...3919292326.html

Odpowiedz do tematu