Wysłany: 10-01-2014, 07:43
nie podaje nic na stawy a dla pewnosci trzeba bedzie sie wybrac na przeswietlenie. ostatnio na spacerze spotkalismy tez dorodnego labka i gosciu powiedział ze mafi to labrador amerykanski i bedzie on bardziej masywny i postawny. niewiem widoczne wciecie w talii ma zebra tez wyczuwalne pod palcami
Mój labrador: Yoko
Suczka urodziła się:
25.05.2007
Mój labrador: Serdusia
Suczka urodziła się:
01.09.2015
Suczka urodziła się: Pomogła: 10 razy Wiek: 39 Dołączyła: 17 Kwi 2009 Posty: 25678 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 10-01-2014, 07:48
THCdelta9, poszukaj czegoś w temacie o dysplazji a także poczytaj o preparatach an stawy. Wybierzcie się na prześwietlenie do ortopedy a nie weterynarza.
Szybko rosnący labrador i przybierający na wadze to bomba.Mój też tak miał i kazali nam już od 6 miesiąca życia podawać mu karme dla dorosłych zmieszaną z karmą dla szczeniąt -30 %.
Szybki wzrost nie dobry dla stawów,tak nam ortopeda powiedział.
i gosciu powiedział ze mafi to labrador amerykanski i bedzie on bardziej masywny i postawny. niewiem widoczne wciecie w talii ma zebra tez wyczuwalne pod palcami
Oj, chyba coś się pokręciło jemu lub Tobie
Labki w "wersji amerykańskiej" są wyższe i SMUKLEJSZE, czyli LŻEJSZE. Typowe użytki, nie wystawki. Jest ich zdecydowanie mniej:) Taki jest i mój Timur np.
Ostatnio zmieniony przez Dexterxvs 23-02-2014, 11:25, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum