Wysłany: 20-03-2014, 14:25 Buffy czarna w typie labradora
https://www.facebook.com/...&type=1&theater
Buffy jest suczką mieszańcem labradora i w sierpniu skończy 4 lata. Jest to piesek wesoły i pogodny, typ kanapowca Przy Buffy od urodzenia wychowywał się chłopiec, który obecnie ma 2 latka. Nigdy nie zrobiła mu krzywdy. Buffy uwielbia biegać, aportować i pływać. Nie jest agresywna w stosunku do innych psów, uwielbia bawić się z innymi czworonogami.
Moja obecna sytuacja zmusza mnie do oddania pieska. Samotnie wychowuję synka, całymi dniami nie ma mnie w domu. Nie mogę zapewnić jej odpowiedniego wybiegu, utrzymanie psa też pozostaje problemem. Obecnie mieszkam w kawalerce, więc pomimo wyszczotkowania psa na podłodze jest mnóstwo sierści, a pracownik socjalny powiedział wyraźnie "albo pies, albo dziecko". Z bólem serca muszę oddać sunię. Mam nadzieję, że szybko znajdzie się ktoś odpowiedzialny, kto ją przygarnie. Piesek już dwa razy trafiał do "nowych właścicieli" i za każdym razem był zwracany z argumentacją "za duży". Jeśli do końca miesiąca nikt się nie zgłosi po Buffy będzie musiała zostać oddana do schroniska.
W sprawie ewentualnej adopcji bardzo proszę o kontakt telefoniczny: 533 838 978.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum