Magdaa87, a jak miałabyś plamę na skórze dziwną to też najpierw będziesz pytać na forum czy poszukasz pomocy u lekarza?
no to pytanie przy naszym NFZ nie jest do końca oczywiste ja najpierw przejrzałabym fora i Internet a na samym końcu ide do lekarza
Magdaa87, czytałaś wątek od początku? Tam już ktoś miał podobne objawy u suczki.
Nie chcę być posądzona o nieczułość czy zaniedbywanie, ale krostki tak często się pojawiają u ludzi czy psów w różnych miejscach, że przynajmniej ja nie panikuję od razu. Przyglądam się im przez jakiś czas, a jeśli nie widzę aby znikały to wtedy przy okazji wizyty pytam weta.
Mój labrador: Elza
Suczka urodziła się:
20 styczeń 2014
Wysłany: 02-05-2014, 20:55
Mistycom, dziękuje To jest moj pierwszy dlugo wyczekiwany pies dlatego tak panikuje ale do weterynarza ja i tak zabiorę bo gdyby cos jej sie stało to ja nie wiem ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum