Hills Science Plan |
Autor |
Wiadomość |
ssaaggaa
Mój labrador: Blacky (Tievenamara Bravest)
Pies urodził się:
06.05.2013
|
Wysłany: 04-06-2014, 10:22 Hills Science Plan
|
|
|
Czy ktos z was kupuje ta karme swojemu pupilkowi?
Jakie macie doswiadczenia? Ile dajecie? Czy dajecie tylko ta karme czy cos jeszcze?
Moj Blaki od momentu kiedy go kupilismy jest na tej karmie najpierw dla szczeniakow a teraz dla doroslych psow.Nie podaje mu nic innego oprucz tej karmy surowej marchewki i jablka raz dziennie. A wy??? |
_________________ [/url]
[/url] |
|
|
|
|
kamil8406
Mój labrador: INUSIA
Suczka urodziła się:
28 sierpnia 2013
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Paź 2013 Posty: 1653 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 05-06-2014, 22:47
|
|
|
ssaaggaa, wg mnie bytowe karmy hillsa dla duzych psów mają słaby skład.
1)na pierwszym miejscu w składzie we wszystkich karmach tej linii jest kukurydza
2)nie ma miesa sa tylko mączki z kurczaka lub jagnieciny
3)nie ma zabezpieczenia na stawy
Jest też linia karm Hillsa weterynaryjna tam skład jest juz bardzo dobry chodz i tak są od nich lepsze karmy |
_________________ </a> |
|
|
|
|
martaliv
Mój labrador: Sparky
Pies urodził się:
16.02.2014
Wiek: 43 Dołączyła: 11 Maj 2014 Posty: 11 Skąd: Liverpool/UK
|
Wysłany: 06-06-2014, 21:34
|
|
|
Ja tez daje tego hillsa. Moj labek byl tym karmiony u hodowcy i jak narazie nie zmienialam. Jak bylam u weterynarza to mowil ze to jest dobra karma.
Daje tak jak na opakowaniu, w tej chwili nasz labek ma 12 kg (3.5 msc) wychodzi 360g rozlozone 3 razy dziennie. Troche zmniejszam ilosc poniewaz dostaje jeszcze jakies przysmaczki przy treningu, no i czasem dostaje wędzone ucho - ale to dlatego zeby byl czyms zajety jak zostaje sam
dostaje marchewke, jablko i jogurt naturalny ale to nie regularnie..wiec w sumie nie wiem czy powinnam mu dawac to codziennie.
Myslalam zeby moze zmienic ale nie wiem na jaka
ile ludzi tyle opinii ... |
|
|
|
|
Barbi
Mój labrador: Karmel
Pies urodził się:
13.07.2013
|
Wysłany: 07-06-2014, 14:21
|
|
|
Ja daje te karme z polecenia weta gdyz Karmel musial zrzucic pare kilo. Dajemy wersje weterynaryjna. Wszystko niby w porzadku ale qpki sa zbyt luzne czasami wiec trzeba pomyslec nad zmiana. |
|
|
|
|
ssaaggaa
Mój labrador: Blacky (Tievenamara Bravest)
Pies urodził się:
06.05.2013
|
Wysłany: 10-06-2014, 16:18
|
|
|
Moj mial luzne kupki gdy dawalam mu karme dla szczeniakow teraz na tej dla doroslych unormowaly sie.Byl ta karma karmiony u chodowcy i vet tez mi ja zalecil.Jesli bym miala zmieniac karme to tylko na purine,jest cenowo zblizona i slyszalam ze jest dobra.Myslalam ze jak vet i hodowca polecaja jakas karme to jest to pewne.Moze kupowac mu tez puszki i podawac raz w tygodniu albo dwa razy w tygodniu?? |
_________________ [/url]
[/url] |
|
|
|
|
|