Mój labrador: Mara
Suczka urodziła się:
29.04.2013
Wysłany: 17-04-2014, 20:57
My wyjeżdżamy na święta, więc tym razem odpadamy. Chętnie spotkamy się po świętach.
[ Dodano: 10-05-2014, 21:20 ]
Jedziemy jutro przetestować nowy wybieg na Ratajach (adres: http://goo.gl/1G1t3B). Będziemy w okolicach godziny 16.45. Jacyś chętni?
Ja dzisiaj jestem niemobilna i czekam na powrót synka:( ale koniecznie dajcie znać, jaki to jest wybieg -ogrodzony czy nie i ogólnie wrażenia.
A idąc na przód, nasze szeregi może powiększyć kolejny labek Nie udało nam się spotkać w tym tyg. ale umawiamy się na przyszłą sobotę (17 maja) na 11:30 w lasku Marcelińskim. Oczywiście im nas więcej tym fajniej. Przyjedziecie?
Witajcie, widzę sporo nowych osób w ostatnim czasie ja niestety tu gdzie mieszkam to jest spore grono labków i innych psiaków więc jakoś nie odwiedzam forum. Ale może w kocu się jakoś spikniemy gdzieś w Poznaniu
Niestety, napisałem tak bo jest ich sporo ale żeby zebrać wszystkich do kupy to nie ma szans, źle sprecyzowałem. Generalnie o 20 spotyka się tam spore grono naszym sąsiadów z psami, ale to różne rasy i są przypadki agresywne, typu Cany Corso, Malamut, itp. A to jest na polance na skraju lasu Żurawiniec, przy ul. Jasna Rola wylot na wprost z Bolka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum