Znacie może jakieś sprawdzone szkoły dla psiaków w tych miastach bądź bliskiej okolicy?
Znalazłem jak na razie :
Dar-Mak Doberman
Pierwsze to zajęcia grupowe, drugie indywidualne, dojazd do nas jest gratis. Prosiłbym o jakieś opinie Nie mogę się zdecydować. No chyba, że znajdą się jeszcze jakieś lepsze szkoły.
Czesc przypadkiem dziś przeglądając OLX trafiłem na ogłoszenie Szkoły Doberman ,oferta i kwalifikacje trenera wyglądają solidnie myślę.Niestety nie znam żadnej szkoły tresury u nas w mieście a kiedyś sam szukałem wiec nie pomogę niestety .Jedyne co mogę podpowiedzieć (choć sam nie znalazłem kontaktu ) to słyszałem ze na Kowalowcu jest jakiś trener .Sam mieszkam na Kowalowcu i spacerując z psem szukałem go ale niestety nie udało się :)Moze Effcyk zajrzy na ten temat i coś podpowie.
Pies urodził się:
Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 2487 Skąd: z nikąd
Wysłany: 20-09-2014, 07:37
Pisałam ze Smugą pw na ten temat . Czytałam, że jest jeszcze w Częstochowie szkoła Kamiron. Poczytajcie sobie w sieci opinie o każdej ze szkół, umówcie się na lekcje "obserwacyjną". Pojedźcie zobaczcie jak pracują z psami, jakimi metodami szkolą psy ( najlepiej aby były to pozytywne metody szkolenia, jeśli nie bardzo się orientujecie w temacie pozytywnego szkolenia - wygooglujcie sobie, poczytajcie najpierw co i jak, żeby potem wiedzieć jakiej szkoły szukać ) . Nie polecę nic niestety od siebie, bo w temacie częstochowskich psich szkoleń nie jestem obeznana. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum