To będzie też karma firmy Farmina ale nie dokładnie Cibau tylko Team Breeder o skłądzie identycznym jak Cibau Bimek też ją sprzedaje:
http://bimek.pl/pl/p/Farm...g-jak-Cibau/957
to ta sama karma co Cibau tylko w wersji hodowlanej, ogólnie firma Farmina sprzedaje większość swoich karm (karmy Farmina, Cibau i jeszcze jakaś tańsza) w wersji hodowlanej pod marką Teem Breeder- trzeba uważać i czytać składy żeby nie trafić na te gorsze...
Patrząc na skład to jest różnica, Cibau ma suszone ryby a ta druga mączke. Z linku który podałem to wychodzi że jest Cibau. Czytając składy karm to już zgłupiałem
agn.k Dzięki za propozycję , odezwę sie na prv pod wieczór.
[ Dodano: 21-01-2015, 22:03 ]
Napisałem do Gosbi i będę miał próbki. Okazało się się że przedstawiciel firmy Gosbi mieszka w moim mieście także jesteśmy umówieni na jutro po odbiór. Mam wielką nadzieje że będzie mu smakowała i skończą się moje problemy z jedzeniem.
W poniedziałek byłem u weta i badania ma wzorowe z krwi i moczu, przybył w ciągu 11 dni 1.5 kg tylko z czego jak nic nie je. On chyba odżywia się powietrzem. Wet stwierdził że resztę ewentualnych badań zrobimy jak skończy zmianę zębów,możliwe jest tak strasznie delikatny i dla tego nie chce jeść.
Jak przeliczylem wszystkie dodatki do Bosch to wychodzi mi więcej niż za karmę Gosbi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum