Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 53 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 23-01-2015, 23:36 Heban -schronisko Na Paluchu
Heban, pies który wygląda jak ogromny dog-labrador. Jest wielki, powolny, łagodny. Być może to stres schroniskowy, być może starość lub choroby, ale Heban prawie cały czas spędza na legowisku. Z trudnością idzie na spacer, przy wstawaniu ma duszności. Jak nieludzcy byli ludzie, którzy opuścili go właśnie teraz??? Dlaczego znalazł się w schronisku? Tak wielkiego i znacznego psa trudno zgubić! Heban bardzo potrzebuje pomocy, przede wszystkim własnego domu, starannej opieki, być może da się jeszcze wspomóc go lekami. Nie pozwólmy, aby odszedł w schronisku, musi znaleźć odpowiedzialnego opiekuna. Może nie na długo, duże psy odchodzą szybko, ale dla niego nie czas się liczy, tylko przynależność do kogoś. Jak każdy pies, potrzebuje WŁASNEGO CZŁOWIEKA.
Heban ma 8 lat.
Poza personelem opieką wspiera go wolontariuszka Wanda 696 428 111
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum