To sympatyczny 3–letni prawie mix labradora, któremu parszywy los (pod postacią człowieka) poskąpił miłości i poczucia własnego miejsca w ludzkim stadzie. Przyprowadzony przez byłą właścicielkę do kliniki w swoją ostatnią drogę, dzięki szczeremu sercu i prawdziwemu powołaniu pani weterynarz cudem uratowany spod igły ze śmiertelnym zastrzykiem.
Stan Zdrowia.
Dobry, zaszczepiony
Posłuszeństwo, co w moim wychowaniu poprawić należy.
Ciągnie na smyczy, zna tylko komendę siad
Zachowanie wobec dzieci.
dobre
Zachowanie wobec innych psów oraz kotów.
psy: dobre koty: brak danych
Zachowanie podczas transportu
dobre
Uwagi
Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną wolontariusza, podpisanie umowy adopcyjnej.
http://adopcje.labradory....-za-niewinnosc/
Nero został oddany do kliniki do uśpienia. Powód - agresja. W rozmowie z właścicielką nie uzyskano jasnej odpowiedzi. Jedynie co to, że właściciel nie mógł się z psem dogadać i bardzo się nie lubili.
Jako, że pies był w narkozie to został od razu wykastrowany
Szukamy domu tymczasowego, a najlepiej stałego. Nero nie może być długo w tym miejscu, więc będzie musiał być przetransportowany do hoteliku. Prosimy o pomoc na utrzymanie biedaka.
KONTO DO WPŁAT
FUNDACJA PRZYJACIELE CZTERECH ŁAP
ROKITNO 2
74-304 NOWOGRÓDEK POMORSKI
PayPal: fundacja@przyjacieleczterechlap.pl
PKO BP 39144011850000000017295136
z dopiskiem: Labradory.org – Nero
Dziękujemy Fundacji za sfinansowanie kastracji Nerusia.
Mój labrador: Hermiona (*)
Suczka urodziła się:
30.08.2003-02.05.2018
Mój labrador: Fiona (*)
Suczka urodziła się:
23.01.2008-12.12.2019
Mój labrador: LOVE STORY Lualaba(*)
Pies urodził się:
14.09.2008-19.06.2022
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Posty: 9860 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-08-2015, 07:45
Ale .... chłopak zadowolony z wycieczki do labiszonów.
Drepta jakby nie wierzył, że jest normalny świat i krzaczki do obsikania
Jednak ludzie dla niego najważniejsi, kręci się i oka nie spuszcza z człowieków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum