Mój labrador: Morgan [*]
Pies urodził się:
Wysłany: 30-12-2015, 23:19
Się przywitam:)
Przypadkiem zobaczyłem Granda w ogłoszeniach. Wygląda identycznie jak mój Morgan...od ponad roku za TM.
http://i62.tinypic.com/14t8qi0.jpg
Nawet ta ślina na nosie I niestety też problemy skórne
Życzę Grandowi super Nowego Roku, koniecznie we własnym domu
Mój labrador: GRAND
Pies urodził się:
17.08.2010-20.05.2020
Wysłany: 25-01-2016, 14:57 Grand
Cześć:) Piszę trochę w imieniu Pani Basi z DT bo nie mogła odpowiedzieć na posta jakiś chochlik Z pewnego źródła wiem że Grand ma się świetnie w domu tymczasowym. Ma wszystko czego potrzebuje. Grand jest świetnym psem bez żadnych oznak terytorializmu. Po prostu pieszczoch niesamowity kto go nie pogłaszcze zostanie obszczekany Uwielbia swoje maskotki i piłeczki. Pękny pies który lata zamarnował przez głupotę człowieka przez co z Panią Basią bardzo ubolewamy ale cóż liczy się co tu i teraz. Grand w DT pozostanie do końca marca Piszę to ja bo zainteresowałam się Grandem będąc zagranicą mieszkam tu narazie i zaoferowałam się ze moge zaadoptować Granda. Jestem po wizycie adopcyjnej i narazie tak się niefortunnie złożyło że po Granda możemy ja mąż i moje kochane łobuzy razy 2 jechać dopiero w marcu. W zwiazku z tym ze jest to daleka odległość ok. 2000km wszystko musi być dokładnie zaplanowane łacznie z paszportem, chipem, szczepieniami i odrobaczeniem. Mam plan B również w razie braku realizacji planu A ale mam nadzieję ze wszystko wypali tak jak jest zaplanowane. Nie chciałam pisać zeby nie zapeszać chyba trochę jestem przesądna. Wiem ze Grandowi nie dzieje się zadna krzywda a Pani Basia jest najlepszą osoba pod slońcem do której mógł trafić Grand. Z tego co mi powiedziała to Grand jest najlepszym tymczasowiczem jakiego miała no i chyba sama go pokochała bo jak go nie kochać...kochany Grand. Przesyłam kilka fotek. Pozdrawiam. Wszyscy trzymajcie kciuki za to zeby się udało i Grand miał ten domek wymarzony z ludźmi którzy będą go bardzo kochac i rozpieszczać.Przesyłam kilka fotek. Pozdrawiam. Monika
[ Dodano: 25-01-2016, 15:01 ]
Przepraszam ale zdjecia jak na złość mi się nie załączają...muszę spróbować później
Mój labrador: GRAND
Pies urodził się:
17.08.2010-20.05.2020
Wysłany: 07-03-2016, 10:26
Akcja Grand rozpoczęta. Chłopak jedzie dzisiaj na szczepienie przeciwko wściekliźnie (musimy powtórzyć bo szczepienie było wczesniej niż zaczipowanie a procedura jest nieubłagalna najpierw chip potem szczepienie no cóż nikt nie ułatwia życia) Resztę papierkowej roboty paszport itp. zrobimy na miejscu tymczasowego pobytu podczas świątecznej przerwy.Dla wścibskich :D Grand będzie na podkarpaciu ok. 1,5 tygodnia a potem wyruszamy 2000km.. do Anglii. Wszystkich proszę o trzymanie mocno kciuków. Ja ze swojej strony już się nie mogę doczekać spotkania z Grandem i panią Basią oczywiście która opiekuje się najlepiej naszym królewiczem. Kochany Grandziu już niedługo poznasz naszą rodzinkę z dwoma łobuzami dzieciakami. Mam nadzieję ze wtedy moja rodzina bedzie już w komplecie i moje marzenia o posiadaniu własnego psa wreszcie się spełnią. Pozdrawiam Monika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum