Mój labrador: Bari (Waldi Niewierskie Łąki)
Pies urodził się:
20.12.2001
Mój labrador: Goya
Suczka urodziła się:
01.03.2012
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 12 Gru 2010 Posty: 2513 Skąd: z labusiowej doliny
Wysłany: 01-01-2016, 22:43
Bisia jest przekochana. Tylko brać i kochać. Jest w stosunku do nas bardzo otwarta i wesoła. Chodzi za nami krok w krok i się cieszy. Na spacerze również antenka jest stale w górze.
To wspaniała pieszczoszka, która swoim właścicielom da wiele, wiele radości.
Mój labrador: GRAND
Pies urodził się:
17.08.2010-20.05.2020
Wysłany: 07-03-2016, 10:35
Co słychać u Bisi? Czy na prawdę nikt o nią nie pyta? Czy to że ma chore serduszko jest przeszkodą w adopcji? Przecież można to kontrolować pod opieka weta.. Z tego co widzę na stonie u pani Natalii suczka ma się świtnie, mordka uśmiechnięta. Podoba mi się ta śliczna czekoladka ale niestety my bierzemy Granda:) a nie mam warunków na dwa psy..chociaz czasem zamieniłabym moje dzieci na taką parkę:D:D Zdrowie i domku śliczna. Zasługujesz na najlepsze:):)
Mój labrador: Bari (Waldi Niewierskie Łąki)
Pies urodził się:
20.12.2001
Mój labrador: Goya
Suczka urodziła się:
01.03.2012
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 12 Gru 2010 Posty: 2513 Skąd: z labusiowej doliny
Wysłany: 08-03-2016, 08:43
Potwierdzam, dotarły tabletki, z tym, że Arthrovet 60 tabl., a nie 90. Te trzy opakowania to zaopatrzenie na trzy miesiące Mnie również dziwi brak zainteresowania jej adopcją. Bisia jest fantastyczną, wesołą i kochaną dziewczynką. Oczywiście, że chore serce należy kontrolować, sama mam psa z kardiomiopatią, którą leczymy od blisko trzech lat, co oznacza, że przy odpowiednim prowadzeniu psa i lekach, da się z tym żyć i proszę mi wierzyć, że warto. Bo chyba nie chodzi o problemy ze stawami? Przecież ma je większość starszych labków, tylko nie wszyscy diagnozują problemy zdrowotne. W przypadku Bisi sytuacja jest jasna, dostaje leki i świetnie dzięki nim funkcjonuje. Jest pełna energii i radosna, wdzięczna i cudowna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum