Zawitaliśmy do Sadiczka w odwiedziny:)
Ma się bardzo dobrze z jego psiową rodzinka i ciocią Basia, która o niego wspaniale dba. Pięknie przytył i żeberka już nie odstają, sierściuszka mięciutka i już nie pozostawia kłębów po sobie, witaminki wzmocniły chłopaka.
Jednak informacja najważniejsza iż 28 grudnia jedziemy z Sadim na konsultację do fizjoterapeuty do ośrodka Animal Center w Warszawie, mam nadzieję że pan Piotr wskaże co dla Sadiego było by wskazane jak wzmocnić jego mięśnie i poprawić kondycję aby mógł pobrykać dłużej poza ogrodem i domem
https://www.facebook.com/...669279/?fref=ts
a tak Sadi ucieszył się na te wieści
Trzymajcie kciuki za Sadiczka jutro wizyta w Animal Center w Warszawie z panem fizjoterapeutą, mam nadzieję że zalecona ewentualna fizjoterapia i rehabilitacja wzmocni chłopaka ale zobaczymy co specjalista powie i co zaleci...
Sadi przesyła serdeczne podziękowania pani Malwinie i panu Piotrowi za przesłane dla niego podarki chłopak zadowolony ma piękną obróżkę i zapasik jedzonka
Sadi zapowiada że w sobotę ponownie jedzie do fizjoterapeuty tym razem na masaż leczniczy
i Wiki chętna sprawdzić co to za cudeńko ma koleżka
jedzonko dobre jest
Po sobotnim masażu leczniczym czuję się wyjątkowo bardzo dobrze, chociaż z zalecenia pana Piotra - fizjoterapeuty muszę się po masażu 3 dni oszczędzać ale jak tu odpoczywać przy takiej ekipie a co najważniejsze chciałem serdecznie podziękować całej ekipie ANIMAL CENTER bo klimat i fachowość wspaniała a i dostaję 30 % zniżki na każdy zabieg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum