Kurczak i zboża w karmie najczęściej powodują reakcje alergiczne. Może i jest mniej mięsa ale lepszej jakości. Zboża w karmie są tylko zapychaczami,często powodują uczulenia i prawdę mówiąc są zbędne psu.
Wysłany: 05-04-2015, 14:32
No to po skończeniu wora z kurczakiem, czyli za 3kg weźmiemy się za nową karmę i...chyba tak zostanie skoro to dla niego lepsze:) Dla dorosłych psów też jest taka bezzbożowa.
Witajcie, mam 8-tygodniowego malucha. Wcześniej bardzo dużo czytałam m. in. o karmach. Miałam pewne typy, ale wolałam porozmawiać w sklepie, pracownicy mają bardzo duża wiedzę. Dziewczyna poleciła mi karmę Select Gold Sensitive Maxi Junior, od hodowcy dostałam karmę Royal, więc ta tylko na ok miesiąc. Select Gold ma troszkę więcej składnika nuż Brita (białko, wapń itd).
Mam jednak wrażenie, że wg tabeli na opakowaniu są to bardzo duże porcje jak dla takiego malucha. Przy wadze końcowej 40 kg, wychodzi 380 g dziennie przy 2 mż, w okresie 3-4 miesiąca tj 495 g dziennie. Czy to nie jest za dużo?
Czy polecilibyscie tą armę?
Już pomijam fakt ceny 99 zł za opakowanie 4 kg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum