Pytam bo wiele osób mówi że nie wygląda jak rasowy labrador tzn ma małą głowę i za duże uszy.
No fakt, uszy to pierwsze co rzuciło mi się w oczy. Wielkość głowy w stosunku do reszty ciała trochę trudno ocenić przy takich ujęciach, gdzie głowa jest na pierwszym planie.
Ale uszy przebogate.
Mój labrador ma dokładnie 3 miesiące waży 11,5kg i ma 36cm w kłębie jest to pies z pseudo hodowli co myślicie o nim czy wygląda jak rasowy labrador?Pytam bo wiele osób mówi że nie wygląda jak rasowy labrador tzn ma małą głowę i za duże uszy.Wiem że powiecie że to pies w typie labradora ale są psy w typie labradora i wyglądają jak labrador i są w typie co wyglądają jak kundel.
Ja bym go zaliczyła do pierwszej grupy Ale tak naprawdę okaże się jak dorośnie
Mój labrador: Hera
Suczka urodziła się:
24-02-2010
Wysłany: 12-06-2017, 20:49
Absolutnie nic dziwnego nie widzę w tych uszach u psa w tym wieku. Nie da się ocenić u takiego szczyla, nawet rasowe psy bardzo w szczenięcym wieku się różnią, a potem wyrastają zupełnie inne.
Ale po co Ci to-jak sam napisałeś kupiłeś w pseudo, więc nigdy nie będzie rasowym labradorem. Kochaj go, dbaj o niego i tyle, a nie dopatruj się czegoś, czego nie ma.
Ponawiam pytanie, co z Twoim poprzednim labkiem, o którym pisałeś w 2015 r. ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum