Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: tenshii
27-10-2012, 13:26
Karmy: JOSERA
Autor Wiadomość
Agila34 
Agila34

Mój labrador: SARA nie zupełnie lab
Suczka urodziła się:
15 lutego 2013

Wysłany: 01-02-2015, 18:20   

na szczęście josery kupiłam tylko 2 kg na spróbowanie a potem zobaczymy; dzięki za radę :)

[ Dodano: 16-02-2015, 13:00 ]
:cring: niestety Josera odpada :cring: jest dużo dużo gorzej; a do tego wszystkiego dzisiaj zauważyłam pojawiające się czerwone krosty i placki zaczerwienione na brzuchu i łuszczące się :( żal mi Sary bo jest już prawie łysa tak mocno wypada jej sierść; chyba posłucham rady i kupię tą karmę CIBAU Fish; może ktoś jeszcze miał styczność z tą karmą? dajcie znać
http://forum.labradory.or...p=538103#538103 "Psa nie obchodzi to czy jesteś bogaty czy biedny, mądry czy głupi. Zwyczajnie oddaj mu swoje serce a on odda ci swoje! "

karuska29 

Mój labrador: Kama
Suczka urodziła się:
26.11.2014

Wysłany: 08-04-2015, 18:42   

U nas Josera Kids jest strzałem w dziesiątke ! :) Wszystko w jak najlepszy porządku , sierść pięknie błyszczy , Kama wcina ją z ochotą i co najważniejsze kupy takie jak powinny być ! :)

kasiek 
labki

Mój labrador: semir
Pies urodził się:
8 luty 2010

Mój labrador: sonia
Suczka urodziła się:
20.04.2009

Pomogła: 15 razy
Wysłany: 11-04-2015, 01:22   

Josera u nas od szczeniaka do teraz sprawdza sie :haha:

supergirl 
Magda :)

Mój labrador: Amber
Pies urodził się:
12.08.2007

Wysłany: 11-04-2015, 15:04   

Ja też co jakiś czas kupuję Ambrowi Joserę, najczęściej Festival - podobno z pysznym sosem :P Jak naleje się do karmy trochę ciepłej wody, to rzeczywiście robi się taki sosik i mój Amber zjada to w zastraszającym tempie. Na szczęście kulki są w miarę duże, więc trochę musi je pogryźć ;)

Boże, daj mi siłę, abym mogła zrobić wszystko, czego ode mnie żądasz. A potem żądaj ode mnie, czego chcesz.

sharan2 
sharan2

Mój labrador: Manfred
Pies urodził się:
07.10.2014

Mój labrador: Manfred
Wysłany: 15-04-2015, 13:04   

Manfred ma skończone 6-mcy i wcina Joserę aż mu się uszy trzęsą a kupy wkońcu wyglądaja OK !!!

stryjutom 

Mój labrador: Pauza
Wysłany: 16-08-2016, 09:56   

Witam, moja Pauza z poczatku jadła Brite ale niestety gazy takie jak z dziurawej dedki😉 przeszlismy na Josere kids i sierść błyszczy, kupa twarda z pyska nie śmierdzi, zjada sucha bez dodatkow. Pauza ma 10 miesiecy, do jakiego wieku mogę podawać Josere kids i jaką Josere podawac następną, dodam ze Pauza ma dysplazje i nie biega jak szalona choc checi ma i czasami zlapie ja głupawka. 😈😈

anso77 
anso77

Mój labrador: Baxster
Pies urodził się:
Wysłany: 12-08-2020, 11:32   sucha karna: josera

miałam biszkoptowego labradora 10 lat. Z hodowli dostaliśmy joserę i tak już zostało: najpierw kids, potem festival. Pies wyglądał super. Nie był zapasiony ale na pewno wyglądał bardzo dobrze (to był duży/wysoki labrador - ważył 45kg). Wszyscy się nim zachwycali. Przy próbie zmiany karmy pojawiały się problemy skórne. Niestety po 7 latach przyplątała się cukrzyca, byliśmy zmuszeni zmienić karmę na dedykowaną cukrzykom. Wybraliśmy eukanube diabetic control. Zawsze byliśmy zadowoleni z josery a teraz zastanawiamy się czy nie mogła wywołać cukrzycy. Czy ktoś słyszał coś w tym temacie? obecnie mamy szczeniaka labka i zastanawiamy się czym go karmić. Na razie kupiłam eukanubę PUPPY JUNIOR LAMB RICE ALL BREED 12KG ale nie ma ona zbyt dużo opinii.

Odpowiedz do tematu