więc czemu się upierasz, że hodowcy tego nie robią??
nie upieram sie, napisalam tylko, ze malo ktory wydaje przed 8 tygodniem, w wiekszosci przypadkow kiedy ktos kupowal psa to mial wlasnie co najmniej 8 tygdoni
ale dobra, eot
Tak pies ma 7 tygodni. I to nie żadna pseudo hodowla! I proszę nikogo tu nie obrażac. Byłam na miejscu widziałam mame, warunki, właścicieli, karmę i wszystko jest w porządku. Pieski mieszkały w mieszkaniu, na parterze, na osiedlu monitorowanym, bardzo ładna okolica, miały swój kojec, były czyste, zadbane, pachniały "szczeniakami", nie przejawiały agresji. Mały jest już po pierwszej noce z nami i wszystko ok. Nie wychodzi mu jedynie załatwiane się na gazecie, woli na dworzu, na trawce, załatwia się od razu jak go na niej umieścimy. Nie sprawia żadnych problemów. Ładne je. Ma dobre podejście do innych zwierząt. I nic złego się z nim nie dzieje ze strony ze ma tylko 7 tygodni. Od zawsze praktykuję ten wiek i do niczego złego nie doszło. Co hodowla to obyczaj i tyle.
Mały mnie dziś zaskoczył tym że jak udawałam ze płacze i położyłam się na podłodze podleciał i zaczął wąchać i lizać mnie. Zaczyna rozumieć komendę siat i daj łapę. Na spacerze trzyma się nogi. Jedyny problem to ze garnie się do obcych ale to typowa cecha labów wiec nie ma co się czepiać =]
Powiedzcie mi jeszcze w którym miesiące są już dobrze widoczne jądra u psa ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum