Wysłany: 15-04-2009, 17:13
antarkowa napisał/a:
teraz kombinuję co tu zrobić żeby Antarowi kupić koleżankę, bo z psami bawił się może 3 razy, a ma 15 mies.
ooo musisz to zmienić najlepiej żeby miał chociaż raz dziennie okazje pobawić się z jakimś psem, może okazać się nawet że z czasem będzie wykazywał agresje w stosunku do 2 psa
Wysłany: 15-04-2009, 18:16
gdybym tylko mogła to by nawet cały dzień się bawił z innymi psiakami, a co ja poradzę, że tylko takie małe skrzaty z właścicielami biegają a jak zobaczą mnie z takim bykiem od razu biorą psiaka za pas i lecą gdzie pieprz rośnie
a ja zostaje z Antarkiem sama
[ Dodano: Sro 15 Kwi, 2009 ]
tak poza tym pies się garnie do wszystkich, a nie chcę żeby jakiś właściciel gdzieś nakablował na mnie, że nie trzymam swojego psa na smyczy
Wysłany: 15-04-2009, 21:15
Ja też tak miałam, musiałam jeździć do przyjaciółki na 2 koniec kielc żeby mój pies mogł się pobawić .. trzymam kciuki żeby wreszcie Antar miał się z kim bawić
Wysłany: 16-04-2009, 13:16
qAulinkA dzięki, połażę po okolicy może coś się uda zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum