Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Ryniu
15-11-2012, 23:05
hnl2
Autor Wiadomość
psiara2101 

Wysłany: 15-03-2010, 19:44   

Tsunami, my akurat staramy się pilnować takie rzeczy, ale też możemy sobie na to pozwolić, bo nie jesteśmy jakimś olbrzymim oddziałem :)

nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale w tym wypadku i tak wychodzi, że szczenięta są raz w roku kalendarzowym

clicers87 
Michał

Mój labrador: Tores
Pies urodził się:
23.02.2009

Wysłany: 17-03-2010, 11:30   

Ja mam zasadę,że nie bardzo ufam opiniom internetowym. Nie wiem kto pisze i jakie są jego prawdziwe intencje. Czytam i sprawdzam (jak niewierny Tomasz). Na innym forum o labach był bardzo krytyczny wątek jednej z hodowli,bardzo znanej i cenionej- też z Wielkopolski. Temat ciągnął się długo....nazwa nie padła,ale nietrudno było się domyśleć. To chyba jedyna tak krytyczna opinia tej hodowli. I co? Wszyscy,którzy ją czytali mają uwierzyć autorowi?

I bardzo mnie dziwią opinie ludzi,którzy nie widzieli,nie byli,nie używali itp. ale wiedzą najlepiej.

Bora 

Wysłany: 17-03-2010, 18:26   

Jeszcze ktoś ma ochotę na ostrzeżenie ? Proszę trzymać sie tematu.

Tsunami 
HODOWLA Wildfriends

Mój labrador: Tsunami, Joy
Suczka urodziła się:
07.07.2007; 20.03.2009

Suczka urodziła się:
Wysłany: 17-03-2010, 19:05   

Z racji tego, że niektóre osoby celowo łamią regulamin, nie trzymają się tematu i obrażają innych użytkowników, temat póki co zamykam.

Remigiusz23 

Wysłany: 09-02-2014, 19:27   Hodowla Niewierskie Łąki ! :)

Szanowni Państwo :) Ostatnio Kupiłem psa w Hodowli Niewierskie Łąki i nie dam powiedzieć złego słowa na temat tej hodowli, właściciele wspaniali, bardzo gościnni, ludzie, którym napewno mozna zaufać, okazali mi wszystkie dokumenty oraz wyniki badań. Właścicielka wkłada całe swoje serce i czas na to by wszystkie psiaki były szczęśliwe i zadbane, szczerze powiedziawszy nie jeden hodowca mógłby brać przykład z tej hodowli, odwiedzałem pare miejsc w których mógłbym zakupić psa ale najbardziej spodobała mi sie właśnie ta hodowla. Polecam Bardzo Serdecznie :) [shadow=4f401e][/shadow]

Odpowiedz do tematu