Witam, przegladalam forum i nie znalazlam podobnego tematu, mianowicie mam 3 miesiecznego laba bylismyostatnio z nim mad woda no i tam sobie aportowal zabawke do wody, w pewnym momencie podeszly dzieci i " jaki fajny piesek* itp i go wolaja a psiak chcac sie bawic skoczyl na dziewczynke i zadrapal ja w noge po czym one odeszly i wszyskto ok. Za 10 min przychodzi ojciec z pretensja ze pies podrapal dziecko chce zobaczyc szczepienia i spotkamy sie w sadzie... Szczepienia pokazane i awantura ja mowie ze jak by jego dzieci go nie wolaly to by nawet do nich nie podbiegl bo zajety byl aportem a on ze mamy dopinlowac go itp spoko wiem moja wina ze biegal ale to szczeniak i zeby od razu czlowieka sadem straszyc... Mieliscie podobme sytuacje... Co myslec i robic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum