STAN ZDROWIA: jest w pełni zdrowy, szczepiony, odrobaczany
RODOWÓD, TATUAŻ: brak
CHIP: brak
STERYLIZACJA: nie
ZACHOWANIE W DOMU I PODCZAS TRANSPORTU: wychowany na podwórku - śpi w budzie, ale zachowanie w domu sprawdzone- jest bardzo grzeczny, nie próbuje niczego niszczyć (był zostawiony sam na 20 min) więc wystarczy go tylko nauczyć czystości. Uwielbia jeździć samochodem (sprzątając przy nim auto trzeba uważać bo przy najmniejszej okazji pakuje się do środka).
POSŁUSZEŃSTWO: na spacerach bez obaw można go puścić ze smyczy, nie reaguje na rowerzystów, zawołany natychmiast przybiega. Jak zacznie się go głaskać to łasi się jak kot. Pies skacze, ale nie na człowieka tylko obok.
STOSUNEK DO INNYCH ZWIERZĄT: ciągnie do innych psów i nie wiem jak by się zachował w bezpośrednim kontakcie. Na pewno nie atakuje wróbli które mu wyjadają z jego miski.
STOSUNEK DO DZIECI: wychowywał się z 6 letnim dzieckiem. Jest grzeczny i łagodny, ale ma mnóstwo energii.
MIEJSCE POBYTU PSA: Pleszew (Jarocin-20km, Kalisz-25km)
DANE KONTAKTOWE DO OSOBY, KTÓRA ZAJMUJE SIĘ PSEM: nr 691 145 698, mail: justyna_128@wp.pl (jestem w Polsce do niedzieli, będę również od 23.12)
Powodem szukania nowego domu są właśnie moje wyjazdy, Tigerem nie ma kto się zajmować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum