Trace elements:
Cobalt as cobalt (II) sulphate heptahydrate (1 mg/kg), manganese as manganese (II) oxide (52 mg), copper as copper (II) oxide (11 mg/kg) zinc as zinc oxide (70 mg/kg), Calcium iodate as iodine (1.6 mg/kg).
Energy value: 342 kcal/100 g.
Ostatnio zmieniony przez tenshii 02-04-2014, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
Mój labrador: Mala
Suczka urodziła się:
16.03.2012
Wysłany: 30-11-2013, 21:08
My ją próbowaliśmy. Ale niestety się u nas nie sprawdziła. Mala ją jadła ale ilość zrobionych kup wzrosła, karma brzydko mówiąc przelatywała przez nią.
Mój labrador: Yoko
Suczka urodziła się:
25.05.2007
Mój labrador: Serdusia
Suczka urodziła się:
01.09.2015
Suczka urodziła się: Pomogła: 10 razy Wiek: 37 Dołączyła: 17 Kwi 2009 Posty: 25678 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 05-02-2014, 08:13
http://www.zooplus.pl/sho...us_karma/213583 jeżeli ktoś podaje psu, Yoko jak była u teściowej to miała tą przyjemność posmakować tej karmy. Duży granulat co sprawiło, że jadła wolnej. Drugi plus Beagel teściów na tej karmie schudł a dawkowanie takie samo jak wcześniej, nie wiem od czego jest to zależne. Sierść super teraz zamówiłam karmę ale jak w następnym miesiącu jeszcze będzie w promocji to się skuszę chyba
Mój labrador: Fibi
Suczka urodziła się:
08.03.00-05.01.14
Mój labrador: Magnus
Pies urodził się:
14.10.13
Mój labrador: Vigo
Pies urodził się:
26.01.14
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 1665 Skąd: śląsk
Wysłany: 10-11-2014, 11:15
Niestety skusiłam się na wersję z wołowiną jako zamiennik dla Markus-Muehle Black Angus i Magnus jej jeść nie chce w ogóle Musi nie jeść cały dzień i wtedy zje porcję a nie o to chodzi, żeby go głodem zmuszać do jedzenia...qpy też rzadsze więc u nas się nie sprawdziała i oddałam cały 15 kg worek . Z tym, że Magnus to niejedek- dotąd chętnie jadł tylko MM Black Angus Junior i Gosby Lamb&Rice (teraz)...
Mój labrador: Fibi
Suczka urodziła się:
08.03.00-05.01.14
Mój labrador: Magnus
Pies urodził się:
14.10.13
Mój labrador: Vigo
Pies urodził się:
26.01.14
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 1665 Skąd: śląsk
Wysłany: 10-11-2014, 15:21
To widzę, że Figa z Magnusem mogliby sobie łapy podać Teraz zaryzykowałam Gosby Lamb&Rice i je bardzo chętnie. MM Black Angus Junior też jadł, nie wiem czy Adult by zjadł bo wersję Senior (jak mieliśmy seniorkę) też omijał szerokim łukiem a skład niby podobny...Więcej karm mogę wymienić, że nie je niż je...a podobno labradory jedzą wszystko
Kupiłyśmy ostatnio lukullusa wołowina i pstrąg. Na razie mieszam ze starą karmą, ale Ajrusi smakuje, wsuwa wszystko zobaczymy po czasie jak się sprawdzi
Kesja, właśnie chyba też zamowie tę karmę, kupiłam 1,5 kg na smaczki i jest szał, w przeciwieństwie do Brita Care którą panicz pluje karma ma fajny skład i dobrą cenę teraz w zooplusie
Mój labrador: Hera
Suczka urodziła się:
24-02-2010
Wysłany: 28-05-2015, 12:11
Karmię nią moją kluchę od września zeszłego roku, ja jestem zadowolona, kąski są różnej wielkości,więc mój żarłok je troszkę dłużej i nie łyka jak gęś bez gryzienia, skład ma fajny i cenę też,ponadto zawsze coś dodają, a to mokre puszki, a to mokre saszetki tej samej firmy, a to kocyk, a to miskę, albo 3 kg gratis. Ja daję kurczaka z łososiem, ale mam ochotę na kaczkę piżmową z jagnięciną. U nas kupy bez zmian, bąków nie ma.
Pomogła: 7 razy Wiek: 40 Dołączyła: 29 Cze 2011 Posty: 853 Skąd: Warszawa
Wysłany: 29-05-2015, 13:39
Ja daję swoim psiakom puszki tej firmy, jest istny szał! Zjadane jest prawie z miską, wylizane co do okruszka, żadnych rewolucji żołądkowych, daję różne smaki. Najlepsze jest Menu Gustico, puszki, o standardzie żywności dla ludzi.
Ajra już dwa tygodnie zajada lukullusa, na razie jest świetnie! Przejście bezproblemowe, nie było żadnych rewolucji (ale wiadomo, najpierw mieszałam jej ze starą karmą). Kupy ładne, zero bąków Sierść bez zmian. A Ajra zajada aż jej się uszy trzęsą Bardzo jej smakuje i na spacerach zamiast smaków też jest szał.
Nitka napisał/a:
kąski są różnej wielkości,więc mój żarłok je troszkę dłużej i nie łyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum