Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 51 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 29-12-2013, 02:42 Seba - biszkoptowy mix w Łodzi
Cytat:
numer: 481
numer chip: 939000010293018
imię: Seba
wielkość: srednia
rasa: mieszaniec
data przyjęcia: 2012-09-30
przebywa w boksie: pawilon V
opis: Seba to młodziutki, około 7 miesięczny psiak adoptowany do nas jako szczeniaczek kilka miesięcy temu. Niestety jego właściciel okazał się osobą całkowicie nieodpowiedzialną, mimo deklaracji, że psa odbierze, nie pojawił się.
Seba to żywiołowy, bardzo ufny i towarzyski psiak, jest energiczny i rozbrykany, to pies z charakterem, potrzebuje opiekuna konsekwentnego, który zapewni mu odpowiednią dawkę ruchu, idealnie sprawdzi się jako towarzysz aktywnej osoby.
Mamy nadzieję, że ten pełen energii chłopczyk skradnie czyjeś serce.
Psiak jest już wykastrowany, polecamy do adopcji.
Październik 2013. Psiak był adoptowany w lipcu, niestety wrócił do nas ponieważ podobno niszczy w mieszkaniu. Ile w tym prawdy nie wiemy, być może to kolejna pochopna decyzja o adopcji psa i obowiązki przerosły opiekuna.
Psiak potrzebuje domu, w którym będzie aktywnie spędzał czas, na pewno potrzebuje ruchu i opiekuna konsekwentnego. Być może lepiej będzie się czuł w domu z ogrodem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum