Myślę, że warto założyć osobny wątek, żeby łatwiej się szukało pewnych informacji. Niestety szukanie karm hypoalergicznych i w natłoku wszystkich tych nazw - to spory wysiłek, a przeglądanie czy dodatkowo karma posiada linię dla szczeniaków, to w ogóle wyczyn. Wiem po sobie...
Jakie macie doświadczenia z karmami hypoalergicznymi u swoich młodszych pupili? Jestem na etapie poszukiwania kolejnej karmy, która w końcu będzie odpowiadnia dla mojej suczki... Moja Koko niestety rybnej CIBAU nie chce jeść... po TOTW miała bąki... RC ma linię tylko dla dorosłych psiaków... Znalazłam coś takiego jak TROTVET, ale jest za droga dla mnie (ceny od 17 zł za kg)
labidabi, http://www.twenga.pl/#q=p...y&u=q,c&c=74658 na tej porównywarce poszukaj z lewej strony ustawiasz tylko cechy karmy na których tobie zalezy i wyszukuje najbardziej korzyste oferty w necie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum