Wysłany: 02-11-2014, 22:16 Pilne! Znaleziono labradora po wypadku - Bydgoszcz
UWAGA!!! ZNALEZIONY BISZKOPTOWY LABRADOR. NUMER TATUAŻU 482B. Miejsce znalezienia: Szosa Bydgoska.
PIES, zaopatrzony weterynaryjnie po wypadku komunikacyjnym, CZEKA W LECZNICY CENTRUM PRZY ul.WŁ. Bełzy w Bydgoszczy.
https://www.facebook.com/...793103647417994
Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 51 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 06-01-2015, 01:23
Cytat:
Właściciel zaprzecza własności psa !. SANTA jest po operacji! (złamanie półotwarte). Ma gips i nosi kołnierz. To cierpliwa suczka. Kocha cały świat i bardzo cierpi z powodu rozłąki ze złym właścicielem! Związek Kynologiczny udostępnił dane własciciela. Właściciel twierdzi, że "wydał psa za czekoladę dziecku niepełnosprawnemu". Suczki NIKT nie szukał! Prosimy o informacje osoby, które wiedzą, że komuś "ubyła" suka czekoladowy labrador, około 6 lat. Imię SANTA.Pomóżcie! Pies i tak nie wróci do właściciela, ale za operację nie dopilnowanej, potrąconej przez samochód suczki, zapłaci! Być może też za Jej porzucenie! To już będzie w gestii Sądu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum