Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 53 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 27-12-2014, 00:40 Didżej biszkoptowy młodziak do adopcji
Imię: Didżej
Rasa: w typie labradora
Wielkość: duży
Didżej to niezwykle miły i sympatyczny psiak. Widząc człowieka czym prędzej chce podbiec i przywitać się. Nadstawia łepek do głaskania, wtula się i patrzy głęboko w oczy. Przy zakładaniu obroży jest odrobinkę zestresowany, ale gdy już ma przypiętą smycz radosnym krokiem wychodzi na spacer. Inne psy zupełnie go nie interesują. Didżej jest niesamowicie energiczny, wciąż jest w ruchu i ciężko zatrzymać go choćby na moment. Wącha wszystko dookoła, rozgląda się w poszukiwaniu czegoś ciekawego. Chętnie wskakuje na każdego, aby podarować całusa. Didżej jest wspaniałym, pociesznym psem. Bardzo tęskni za domem i ludźmi, nie potrafi spać w budzie. Liczymy na to, że jeśli nie odnajdą się jego właściciele szybko znajdzie nowy, odpowiedzialny dom.
Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242
Schronisko w Nowym Dworze Mazowieckim
Fundacja Przyjaciele Braci Mniejszych
www.fundacjapsom.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum