Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 53 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 01-04-2015, 12:13 Ringo-schronisko w Radysach
Cytat:
RINGO - biszkoptowy labrador z wybitnie wysokim czołem; podejrzewamy, że to dlatego, iż Ringo jest wybitnym myślicielem. I oby! A poza tym czołem - jak to lab. W kontakcie bezpośrednim nie zachowywał się jakoś szczególnie filozoficznie. Normalny: wesoły, energiczny, z ogonem w nieustannym ruchu. Bardzo lubiący ludzi i dający temu wyraz, jak na młodego labradora przystało - energicznie i niekoniecznie subtelnie. Natomiast podobno jest łobuzem w stosunku do innych psów; mimo, ze teraz dzieli kojec z innymi współtowarzyszami niedoli - jednak po opuszczeniu schroniska tendencje dominujące mogą się rozwinąć. Jest więc niewskazany jako maskotka rodzinna rodem z cukierkowych telewizyjnych reklam - raczej jako przyjaciel rodziny, z którym niewątpliwie trzeba będzie trochę popracować.
Ringo ma ok. 2 lat. W schronisku przebywa od stycznia 2015r.
KOJEC: II - 24
NR: 6017
Pies przebywa w Radysach.
Kontakt: psyzradys@gmail.com (e-mail DO WOLONTARIUSZY),
TEL. DO SCHRONISKA (w godz. 10-16): 513-83-55-80 ; 506-99-23-13
Przed przyjazdem do schroniska prosimy zadzwonić i upewnić się, czy konkretny pies nadal tam przebywa (podając imię, kojec i numer)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum