Mój labrador: Gustaw vel Gucio ( Magnum Mera Vallis )
Pies urodził się:
21.06.2017
Mój labrador: Klocek
Pies urodził się:
15.01.2009
Mój labrador: Max ( Grom Sodalis )
Pies urodził się:
20.07.2014
Pomogła: 13 razy Wiek: 53 Dołączyła: 23 Paź 2011 Posty: 3193 Skąd: Bergen op Zoom-NL
Wysłany: 20-10-2015, 02:38 Pyza -schronisko Radysy od 2012 r
PYZA - pewnie części z was od razu przyjdzie na myśl tytuł: Pyza na polskich dróżkach. Niestety, naszą Pyzę te polskie dróżki wywiodły na manowce - czyli tam, gdzie żaden pies nie powinien nigdy trafić. I tu, w schronisku, upływa jej życie.
Jest prawie-labradorką. Pewnie, gdyby była "całkiem", a nie "prawie"... - ale na to nic nie poradzimy. Jest gruba, niesamowicie towarzyska i bardzo przylepna. Skoro jest prawie-labem - to mozecie sobie wyobrazić, jak ogromnie spragniona jest kontaktu z człowiekiem, i jak momentalnie rozkwitła, mogąc wtulać się, nadstawiać pod głaszczącą rękę i zachwycać się faktem, ze ktoś zachwyca się nią. Biedna jest bez tego człowieka, bardzo. Ma na ciele ślady po pogryzieniach, jakieś ranki, nagniotki i inne ubytki w sierści - trzeba by się za nią "wziąć", także odchudzić, aby odzyskała dawną urodę. Ale przede wszystkim trzeba jej człowieka. Ale to przecież widać, prawda?
Pyza ma ok. 5 lat. W schronisku przebywa od grudnia 2012r.
KOJEC: VIII - 47
NR: 3270
Pies przebywa w Radysach.
Kontakt: psyzradys@gmail.com (e-mail DO WOLONTARIUSZY),
TEL. DO SCHRONISKA (w godz. 10-16): 506-99-23-13
Przed przyjazdem do schroniska prosimy zadzwonić i upewnić się, czy konkretny pies nadal tam przebywa (podając imię, kojec i numer)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum