Wysłany: 14-08-2018, 07:14 Zmiana karmy z Royal Canin
Witam. Chce zmienic karmę z Royal Canin Junior na jakąś inną dla mego 2 miesiecznego labradorka. Powod zmiany to taki, ze slyszalem o karmach tanszych ale o wiele lepszych niz Royal Canin Junior. Bardzo proszę o jakies propozycje jesli wogole jest cos tanszego i lepszego od Royal Canin Junior. Do tej pory karmie go sucha karma ale raz czy 2 razy dziennie dostaje zmieszana karme sucha z karma mokra od Dolina Noteci dla Juniorow. Pozdrawiam
adresprzema [Usunięty]
Wysłany: 14-08-2018, 10:16
Jest coś tańszego, zdrowszego i lepszego. To dieta BARF. Wpisz w wyszukiwarkę, a znajdziesz masę informacji.
Ja od pewnego czasu używam karmy Dolina Noteci i jestem z niej całkiem zadowolona Psu smakuje o wiele bardziej niż nasza poprzednia karma, ma też całkiem dobry skład i można ją kupić w wielu smakach. Poleciła mi ją koleżanka, która też nigdy się na nią nie skarżyła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum