Wysłany: 27-02-2019, 21:12 Perfumy męskie - jakie są wasze ulubione?
Witajcie, jakie są wasze ulubione perfumy? Używacie cały czas tych samych, czy za każdym razem kupujecie coś nowego? Są to oryginalne perfumy, czy raczej wybieracie coś tańszego? Dla mnie numerem 1 jest już od dawna marka Giorgio Armani. Nie ma dla mnie bardziej eleganckich, a zarazem męskich perfum. Co do konkretnego zapachu z tej firmy, to nie ma ulubionego. Lubię właściwie wszystkie i lubię je sobie zmieniać. Dzięki czemu zawsze pachnę świetnie, ale za każdym razem trochę inaczej Jedyna "wada" tych perfum, to dość wysoka cena, [_reklama_] zawsze mają dobre promocje i można kupić sporo taniej niż zazwyczaj w sklepach. No i naprawdę warto je kupić - są po prostu warte swojej ceny - klasyka w najlepszym wydaniu.
Dla mężczyzny polecam nowe perfumy Paco Rabanne Invictus Legend. Jest to świetny zapach drzewno aromatyczny do użytku przez cały dzień. Ze względu na świetną kompozycję nut zapachowych są to w tej chwili moje ulubione perfumy dla facetów.
adresprzema [Usunięty]
Wysłany: 21-04-2019, 22:17
I dwa - trzy złote wpadły za posta. Jeszcze 20 -30 kopiuj - wklej i dniówka się uzbiera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum