Wysłany: 15-03-2011, 19:18 Biszkopcik 7-latek w schronisku w Przyborówku
W schronisku w Przyborówku od niedawna jest kolejny labuś
Ma 7 lat i jest typowym labusiem z zachowania : cieszy się na człowieka całym sobą i daje buźki, a ogonek mu lata ze szczęścia ąż mu cały tyłeczek lata
Mordeczka jest przekochana, Bysio jak na niego mówię, bo to na prawdę potężny pies, ddduuuuużżżżzoooo kilo do kochania Może znajdzie się ktoś kto Mu pomoże wyjść ze schronu????
Niestety zdjęć już nie moge dodać bo skończyło mi się darmowe konto na fotosiku dlatego zapraszam na stronę schroniska
http://uwandy.schronisko.net/adopcja-id-67886.html
Przyznam się, że tak mnie obślinił jak nikt, od tego całowania
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to dysponuje jeszcze innymi zdjęciami Biszkopcika więc mogę przesłać na maila
dodałam zdjęcia. Mod.
Ostatnio zmieniony przez AnIeLa 15-03-2011, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
to fakt tak się na mnie pchał żeby mnie utulkać i wycałować że o mały włos bym tam leżała jak długa
[ Dodano: 16-03-2011, 18:29 ]
Zdażył się cud!! Po Biszkopcika przyjechał jego właściciel i piesek jest już w domku Podobno uciekł mu... oby nigdy więcej..
Myślę że tamat można przenieść
Niestety w schronie jest już nowy labuś, 6-letni ale jeszcze nic nie wiem na jego temat.. i mają przybyć jeszcze 2 !!!! KOSZMAR!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum