Mój labrador: Demi Z Grodu hrabiego Malmesbury
Suczka urodziła się:
04.2005
Mój labrador: Hela Błotna Sadzawka
Suczka urodziła się:
7.10.2010
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 19 Mar 2011 Posty: 3472 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-04-2011, 21:39 Wory pod oczami
czy u waszych psów też pojawiają się wory pod oczami np. po bieganiu? przyznam że nie spotkałam się z tym jeszcze, u Demi nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałam, z Helą wrócimy po 20-30 min i za chwilę ma takie wielkie zwisające wory, które znikają dopiero jak odeśpi, czy u psów też to normalne? może wasze pieski też tak mają ?
_________________ - FANPAGE ANIOŁKA I DIABŁA
Ostatnio zmieniony przez tenshii 27-10-2012, 12:04, w całości zmieniany 2 razy
Cziko właśnie jak jest niewyspany, albo po labowaniach i wielkim zmęczeniu, to też ma takie wory pod oczami właśnie, jakby się nie wyspał albo go kac męczył wet mówił, że to normalne, to tak jak nam powieki opadają kiedy jesteśmy zmęczeni
Mój labrador: Demi Z Grodu hrabiego Malmesbury
Suczka urodziła się:
04.2005
Mój labrador: Hela Błotna Sadzawka
Suczka urodziła się:
7.10.2010
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 19 Mar 2011 Posty: 3472 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-04-2011, 21:48
no tak też sobie to tłumaczę, ale nie wygląda to nieciekawie jak ta skóra tak zwisa jak stary pies po przejściach wygląda wtedy i szczerze mówiąc nigdy nie zaobserwowałam tego u innych psów
jakby się co najmniej z kimś bił, albo coś. u nas jest tak śmiesznie, że Cziko śpi a i tak mu ta skóra tak zwisa, jakby miał uchylone oko ale spał ja u mojej poprzedniej amstaffki takie coś zauważyłam, i znikało po odpoczynku
Borys jak się wyśpi to ma śliczne oczka,a później w ciągu dnia jest coraz gorzej bo znowu mu powieki wiszą i robią się czerwone a czasem wręcz bordowe. Leczyliśmy to kiedyś ale nie dało efektu. musiałby mieć "operacje plastyczną"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum