Wysłany: 19-05-2011, 22:48 Domowy Hotelik dla psiaków;-)
Ponieważ Asia się ujawniła publicznie, pozwolę sobie skopiować jej ogłoszenie z innego forum i z czystym sumieniem polecam korzystanie z tego hoteliku - u Asi psiaki naprawdę mają jak w domu ( w domu ze sporym ogrodem) :
Cytat:
Gdyby ktoś z Was nie mógł zabrać na wakacje swojego psiaka serdecznie zapraszam do domowego hotelu dla psów. Jestem trenerem szkolenia psów i wieloletnim petsitterem. A przez "domowy" rozumiem-bez klatek, kojców,psiaki są w naszym domu na zasadach domowników, spędzają całe dnie w towarzystwie ludzi i naszej suczki- goldenki, więcej informacji pod nr tel 695 99 88 70(śląsk).
pozdrawiamy Asia&Warka
Rysiu, wypowiadać się za Asię nie mogę, ale myślę, że da się co-nieco wynegocjować
A dodatkowo - ona fajnie pracuje z psami i jest to osoba, którą mogę z czystym sumieniem polecić, a jej zainteresowania nie ograniczają się tylko do nauki prostych komend:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum