Wysłany: 14-07-2013, 16:23 prosze o pomoc. Chce kupic 7 miesiecznego labradora. Ma mala
Witam mielismy bardzo ulozonego labradora po wielu specjalistycznych szkoleniach. Umial przynosic kapcie jak sie przyjezdzalo, gazety telefon, szukac papierosow aportowanie i wiele innych rzeczy. Takiego psa nigdy juz nie bede mial. Pech sprawial, ze mial jedna nieposkromiona rzecz, energie i milosc do wody. Mieszkam w parku Narwianskim. Pies czesto uciekal kopal jamy, odgryzal sztachet. Nic nie pomogla zmiana ogrodzenia itd. Pies 2 tyg temu wygryzl sztachete odchylil ja i pobiegl nad wode. Wpadl pod samochod. Wtedy wzielismy juz jego jak byl po szkoleniach itd majac 1,5 roku. Byl to juz dorosly ulozony pies.
Zdecydowalem sie na nowego labradora. Znalazlem 7 miesiecznego z rodowodem. Chcialem go brac dalem nawet zaliczke itd. ale jak pojechalem po psa to wydal mi sie dziwny. Ma w uchu tatuaz rodowod, ale jego wyglad jest nieproporcjonalny. Ma mala glowe dlugie lapy i tulow jak u doroslego. Chce miec czystego psa nie wiem szczerze czy to normalne w takim wieku ze sa niezachowane proporcje i nie jest to rasowy mimo rodowodu i dlatego wlasciciele chca go sprzedac prosze o pomoc. wskazowki z jakiej hodowli sa najlepsze szczeniaki i czy lepiej wchodzic w 7 miesiecznego juz troche odchodowanego czy malego szczeniaka i meczyc sie z czystoscia itd. Ile czasu potrzebuje pies zeby nie zalatwiac sie w domu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum