nie każdy 12 latek jest na tyle śmiały żeby gdzieś dzwonić
Skoro nie ma na tyle odwagi żeby zadzwonić, a rodzice pomóc nie chcą to nigdy prawdy się nie dowie.
dominika92 napisał/a:
po co się burzysz od razu
Ja się nie "burzę" tylko nie lubię jak ktoś kto nie śledzi wątku od pocżątku, wypowiada się nagle i krytykuje innych nie mając zielonego pojęcia co dana osoba miała na myśli!
Mój labrador: Demi Z Grodu hrabiego Malmesbury
Suczka urodziła się:
04.2005
Mój labrador: Hela Błotna Sadzawka
Suczka urodziła się:
7.10.2010
Wiek: 34 Dołączyła: 19 Mar 2011 Posty: 3472 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-08-2011, 12:41
a skąd wiesz czy nie śledzę ?: ) można się nie udzielać a śledzić. te rzeczy się nie wykluczają, poza tym nie krytykuję, tylko zwracam uwagę na pewien fakt, a Ty reagujesz jakbym nie wiem co robiła, proponuję trochę więcej dystansu do forum, każdy się może wypowiedzieć, złych intencji nie mam
[ Dodano: 20-08-2011, 12:42 ]
ale z mojej strony tyle bo nie zamierzam nikomu ciśnienia podnosić
Mój labrador: Nera
Suczka urodziła się:
08.05.2010
Wysłany: 20-08-2011, 14:13
Bo mogą nie chcieć, mogą uznać że dziecko chce sobie robić żarty. W tym kraju wielu rzeczy dzieciom nie wolno, a są one wprost oczywiste, że dzieci w wieku 12 lat je robią, np. wiesz że do 15 roku życia dziecku nie wolno dokonywać zakupu antybiotyków!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum