Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Lis 2011 Posty: 387 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 04-07-2012, 18:41
Doridee napisał/a:
Poza tym uczulenie trwa długo - wskazuje na to stan jej brzuszka, ale nasilił sie odkąd zamieszkała z nami...
Ja wiem, że to może być wszystko lub cokolwiek, czyli na przykład AZS....Szybkie zmiany karm tez nie pozwalają na wnioski która dobra, która zła
Cytat:
W ogóle czeka nas dużo pracy bo Lunka jest bardzo zgaszona, niepewna, ciagle nas pilnuje. Ale co sie dziwić... Jeszcze ta sterylka..
Doridee bardzo mnie cieszy, że chcieliście dać dom bezdomnej bidusi ...a ta niepewność to stres nowego miejsca i zabiegu...zapewniam, że minie szybko bo ma najlepsze warunki by tak się stało
_________________ Posiadanie psa jest jak tęcza.Szczenięta są radością na jednym jej końcu. Stare psy są skarbem na drugim.-Carolyn Alexander
Baszka masz rację z karmami, nie chcieliśmy tego robić, ale pierwszą odrzuciła na dzień dobry, po pierwszym dniu nie chciała jej tknąć, kolejną jadła ale pojawił sie silny świąd skóry, teraz je karmę bardzo dobrą, ale niestety nie dla niej (jest z jagnięciną). Na szczęście znając produkty alergizujące teraz powinno być już OK.
Przy okazji porobie zdjęcia brzuszka Luny, jak wygląda jej skóra, jaki ma kolor, jakie brodawki, moze komuś sie przyda (oby oczywiście nie, ale jak widzę alergików coraz więcej...)
Przy okazji napiszę że, musiała byc mono karcona bo jest baaaardzo karna, na maksa sie słucha, idealnie idzie przy nodze, nawet bez smyczy. Kompletnie nic nie niszczy w domu, nawet nie mysli o wchodzeniu na kanapy czy łóżka. Jest przyjacielsko nastawiona do ludzi i zwierząt - wszystkich! Mamy jeszcze kotkę i też najchetniej by ją ukochała, ta niestety trzyma dystans, chociaż sie już nie boi. Pewnie czuje, że Lunka nie zrobi jej krzywdy.
Mibec dzięki, też trzymam kciuki za odczulanie Barneya
_________________ "Jeśli pies spojrzy na ciebie i nie chce podejść, powinieneś dokładnie przyjrzeć się swojemu sumieniu" - Woodrow Wilson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum