Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wygryza i wydrapuje sobie kłębki sierści
Autor Wiadomość
Baszka 
Buś...pamietam

Mój labrador: Firet
Pies urodził się:
2004 rok

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 04-07-2012, 18:41   

Doridee napisał/a:
Poza tym uczulenie trwa długo - wskazuje na to stan jej brzuszka, ale nasilił sie odkąd zamieszkała z nami...

Ja wiem, że to może być wszystko lub cokolwiek, czyli na przykład AZS....Szybkie zmiany karm tez nie pozwalają na wnioski która dobra, która zła :<

Cytat:
W ogóle czeka nas dużo pracy bo Lunka jest bardzo zgaszona, niepewna, ciagle nas pilnuje. Ale co sie dziwić... Jeszcze ta sterylka..

Doridee bardzo mnie cieszy, że chcieliście dać dom bezdomnej bidusi ;* ...a ta niepewność to stres nowego miejsca i zabiegu...zapewniam, że minie szybko bo ma najlepsze warunki by tak się stało :mmm:

mibec 

Mój labrador: Prezes Barney (Miners Master)
Pies urodził się:
19.01.2010 - 26.11.2019

Mój labrador: Princess Shelby (Eromdop Maria to Amegilla)
Suczka urodziła się:
01.01.2013

Mój labrador: Princess Ellie (Amegilla Eleanor Alfacute)
Suczka urodziła się:
14.01.2015

Pomogła: 12 razy
Wysłany: 04-07-2012, 19:10   

Doridee, najwazniejsze ze juz wiesz co suni dolega - 3majcie sie ;*

Doridee 

Mój labrador: Luna
Suczka urodziła się:
2010

Wysłany: 04-07-2012, 19:16   

Kesja dzięki ;*

Baszka masz rację z karmami, nie chcieliśmy tego robić, ale pierwszą odrzuciła na dzień dobry, po pierwszym dniu nie chciała jej tknąć, kolejną jadła ale pojawił sie silny świąd skóry, teraz je karmę bardzo dobrą, ale niestety nie dla niej (jest z jagnięciną). Na szczęście znając produkty alergizujące teraz powinno być już OK.

Przy okazji porobie zdjęcia brzuszka Luny, jak wygląda jej skóra, jaki ma kolor, jakie brodawki, moze komuś sie przyda (oby oczywiście nie, ale jak widzę alergików coraz więcej...)

Przy okazji napiszę że, musiała byc mono karcona bo jest baaaardzo karna, na maksa sie słucha, idealnie idzie przy nodze, nawet bez smyczy. Kompletnie nic nie niszczy w domu, nawet nie mysli o wchodzeniu na kanapy czy łóżka. Jest przyjacielsko nastawiona do ludzi i zwierząt - wszystkich! Mamy jeszcze kotkę i też najchetniej by ją ukochała, ta niestety trzyma dystans, chociaż sie już nie boi. Pewnie czuje, że Lunka nie zrobi jej krzywdy.

Mibec dzięki, też trzymam kciuki za odczulanie Barneya ;*

Odpowiedz do tematu