Nie wiem, czy ten temat był poruszany, ale uważam że jest dość istotny. Czy w Waszej okolicy na widok Waszego psa ludzie reaguja strachem. Na widok mojego ludzie reagują jakby był najgroźniejuszym psem na świecie. Skończyły się reakcje typu " O jaki śliczny piesek". Mój Rico już wyrósł i wzbudza strach w niektórych ludziach, którzy potrafą mi zrobić awanturę, że mam agresywnego psa. A Rico jest mega łagodny, muchy by nie skrzywdził.
Mój Rico już wyrósł i wzbudza strach w niektórych ludziach, którzy potrafą mi zrobić awanturę, że mam agresywnego psa. A Rico jest mega łagodny, muchy by nie skrzywdził.
Mój Chopper też,dlatego zawsze łapie go na smycz jak widze idących ludzi,a on biega luzem i nie pozwalam podchodzic do ludzi,którzy jakimś cudem nas nie omijają i nie są znajomymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum