Przyjaciele forum Zgłoszenie
FAQFAQ    SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  ProfilProfil
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Ratujcie ze mna kolejnego labradorka!!! Błagam!!!
Autor Wiadomość
Jagnes093 
Deep Silent Complete

Wysłany: 21-11-2008, 11:31   

Beidny cockerek ja to juz znam jednego cockerka, który trafił w nieodpowiednie ręce i jest tak nadpobudliwy (brak jakiego kolwiek wybiegania się) że ciężko go uspokoic nie jeden raz mnie podrapał chciałam go wziąć do siebie na wychowanie ale mama sie nie zgodziła :bad: .
Może to nawet lepiej, że wzięli cockera niż laba, bo cocker moim zdaniem jest latwiejszy w odchowaniu niz lab, ale to też w dużej mierze zależy od osobnika na jakiego trafią.

novati 
Agnieszka i Marcin

Mój labrador: Chrupek
Pies urodził się:
17.03.2008

Wysłany: 21-11-2008, 11:46   

kurcze jestem ciekawa jak się historia potoczy niestety nam zostaje tylko obserwacja zdarzeń :(

http://ati.iportfolio.pl/

Jagnes093 
Deep Silent Complete

Wysłany: 21-11-2008, 11:53   

A wiecie co jest najsmutniejsze...Oni temu spanielkowi (ma rok) kupili najpierw pół-kolczatkę, a teraz KOLCZATE taka wielką na co na co ajmniej boksera :cring: I są zdziwnieni bo taka wielka kolczatka, a dlaczego on nadal mocno ciągnie. (widziałam ostatnio na własne oczy), a i na dobitke jeszcze dodoam, że on w tej "obroży" chodzi cały czas po mieszkaniu. W ogóle tak jakby ona była u niego na stałe. Moglabym dużo o nim teraz powypisywać, ale nie warto zaśmiecac wątku.
W każdym bądź razie mam nadzieje, że ten spanielek będzie miał się dobrze, a jak chcą to nich zajżą na jakieś spanielowe forum lub jakieś inne może sie trochę poduczą, że tak powiem.

Kasiaczek85 
Kasiaczek85

Mój labrador: Samir
Pies urodził się:
23.03.2005

Wysłany: 21-11-2008, 13:30   

Jeżeli.. już sie tak stało... tzn. w niedzielę sie stanie... To wirzcie mi... że będe nad tym ( potajemnie oczywiście) trzymała pieczę... i nie zawaham sie użyć jakichś środków gdy to będzie koniecznie... Chociaz to nie są źli ludzie... bo tego nie mogę powiedzieć...

AnTrOpKa 

Mój labrador: Hexa
Suczka urodziła się:
18.03.2007

Wysłany: 21-11-2008, 19:14   

Nie mozna tak od razu spisywac znajomych na straty. Trochę wiary! :P Może własnie stanie się tak, że bedą przykładnymi włascicielami? :) Zobaczymi po miesiacu :) Trzymam kciuki!!! Pierwszy miesiąc najgorszy ;]

Odpowiedz do tematu