Mój labrador: PUMA
Suczka urodziła się:
18.09.2009
Wysłany: 13-08-2013, 22:03
Jest mnóstwo takich rzeczy, ale chyba najbardziej kiedy Zefirek śpi otulony pościelą i jak tak sobie na niego patrzę i myślę jak wiele musiał przejść ten biedny pies i ile wycierpieć, a teraz w końcu może spać spokojnie bo już nigdy krzywdy nie zazna
Bardzo rozczula mnie też moment kiedy wiążę buty - klęcząc a Zefi podchodzi, siada naprzeciwko mnie i kładzie swój pychol na moim ramieniu, dosłownie się przytula
Amo zaś rozbraja mnie swoim 'dziecięcym' zachowaniem, kiedy tak bardzo chcę aby go wziąć na ręce, albo wtedy kiedy leżąc musi być jak najbliżej człowieka, wtulić się w niego
Dwa pieszczochy mi się trafiły
klaudia1234 [Usunięty]
Wysłany: 14-08-2013, 17:31
Mi najbardziej wtedy, kiedy Nero biegnie do mnie i tak pięknie odstają mu uszy
I jak śpi na plecach, warga mu opadnie i tak głośno chrapie..
Jest wiele takich sytuacji, ale nie mogę sobie ich teraz odkodować
mi się przytrafiło dwa tygodnie temu, poszłam do lekarza z czymś, co myślałam jest zatruciem pokarmowym/grypą, a skończyłam tego samego dnia w szpitalu na różnych badaniach, skanach. czekałam na wyniki kilka godzin, aż o 16-stej powiedzieli, że moge iść do domu i że zadzwonią, bo są jakieś opóźnienia w laboratorium. poszłam - cała w stresie.
Tak się złożyło, że byłam sama w domu, mąż miał wrócić o 21-szej a tu po 18-stej zadzwonili ze szpitala, ze moje wyniki krwi im sie bardzo nie podobają, co podejrzewają i czy moge wrócić rano powtórzyć wszystkie badania.
nerwy mi pusciły, zadzwoniłam do "szefowej" i jak jej powiedziałam o tym, to głos mi się załamał i zaczełam ryczeć. na samo załamanie głosu Quaddo był w pionie, doskoczył do mnie, sprzedał mi lizaka w nos, próbował mi zjeść włosy. a potem sie glebnął na moich kolanach brzuchem do góry z cyklu" nie rycz głupia, tylko mnie miziaj, nic Ci nie jest, wszystko będzie ok"
poszłam z nim na dłuugi spacer, taki grzeczniutki był, jak nigdy. Potem cały czas leżał koło mnie
mój pies jest najlepszym diagnostykiem na świecie. laboratorium sp..ierniczyło moje wyniki/pomyliło je z czyimiś.
Mój labrador: Hermiona (*)
Suczka urodziła się:
30.08.2003-02.05.2018
Mój labrador: Fiona (*)
Suczka urodziła się:
23.01.2008-12.12.2019
Mój labrador: LOVE STORY Lualaba(*)
Pies urodził się:
14.09.2008-19.06.2022
Wysłany: 28-12-2013, 14:41
Wiadomo..pies to sama miłość i przy nich ..często.. jestem miękka.
Ale....
mam kota /mam trzy ale ten jeden / to potwór .Nie lubi ludzi, nie daje się głaskać, jest wredny i złośliwy.Potrafi ugryźć za ..samo głaskanie.
jednak...
Nocą, gdy już wszyscy są w łóżkach, gdy światło zgaszone. Łapię się na tym że czekam... zawsze..każdego wieczoru, czuję gdy kołdra się ugina.. Pulpet nadchodzi.Lawiruje miedzy psami i się przeciska do mnie.
Wtula się w moją szyję, kładzie głowę na moim ramieniu i mruczy, czasem mnie liże, ociera o moją twarz i tak zasypiamy.Wtedy jest innym kotem, czułym i uroczym
W takich chwilach..wszystko mu wybaczam i jest moim ukochanym kotem.
Ostatnio zmieniony przez aganica 28-12-2013, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Mój labrador: Reda
Suczka urodziła się:
03,12,2010
Mój labrador: Bonnie
Suczka urodziła się:
10.04.2014
Wiek: 45 Dołączyła: 12 Mar 2011 Posty: 5261 Skąd: warszawa
Wysłany: 29-12-2013, 01:07
Quaddo napisał/a:
koty są troche jak kobiety, nie?
tak.....w ciagu dnia gryzą i drapią
ostatnio Reda co wieczór /co noc w zasadzie/ do mnie przychodzi jak sie poloże ,trąca mnie nosem ,liże mnie po rekach ..po twarzy...karze sie glaskać -miziać /do slownie/ wszedzie po calym cielsku przypomina mi się etap ,kiedy byla w ciaży też tak miala
chociaż w ciazy nie jest ale już wiem o co jej chodzi
chodzi jej o to ze zabralam jej fotel na ktorym spi co noc ,teraz go nie ma/ u nas w pokoju ,stoi duza choinka/ i mi spac nie daje ,wyglada na to ,że sie o niego upomina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum